Η μεγάλη απουσία στο γάμο των Άνιστον - Θερού

29.08.2013
Υπήρξαν κολλητές φίλες για περισσότερα από 15 χρόνια. Ο λόγος για την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τη συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά Φιλαράκια, Κούρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) που σημερινό δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού Now τις θέλει στα μαχαίρια.

Η τηλεοπτική Μόνικα κατά κόσμο Κούρτνεϊ Κοξ φέρεται ιδιαίτερα πικραμένη με την πρώην κολλητή της Τζεν.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η 46χρονη Κοξ νιώθει ξένη για την Άνιστον και τόνισε σε φίλους τους πως δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει το παρόν στο γάμο της πρώην κολλητής της με το Τζάστιν Θερού.

Όπως φαίνεται, η Κοξ πιστεύει πως η Τζεν δεν της στάθηκε όπως έπρεπε στο διαζύγιό της από τον Ντέβιντ Αρκέτ το 2010 ενώ ο δεσμός της Άνιστον με το Θερού, επιδείνωσε τη μεταξύ τους σχέση.

Οι τρεις τελευταίοι μήνες έδωσαν τη χαριστική βολή στη σχέση των δύο γυναικών όπως αναφέρει πηγή του περιοδικού.

Η Άνιστον ζήτησε από την Κοξ να γίνει παράνυμφος στο γάμο της αμέσως μόλις αρραβωνιάστηκε το Τζάστιν αλλά από εκεί και πέρα οι σχέσεις τους πάγωσαν. Τώρα η Κοξ ορκίζεται πως δεν θα πατήσει το πόδι της σε αυτό το γάμο αφού το ζεύγος Άνιστον Θερού βγαίνει παρέα με άλλα ζευγάρια.

Ταυτόχρονα και πριν ένα μήνα οι δύο φίλες κανόνισαν να συναντηθούν στο Λος Άντζελες, αλλά η Τζεν ακύρωσε το μίτινγκ τελευταία στιγμή χωρίς να ζητήσει συγνώμη.