Με καισαρική γέννησε η Φέργκι

30.08.2013
Η 38χρονη τραγουδίστρια κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο αγοράκι χτες το πρωί.

Την Πέμπτη νωρίς το πρωί, η Φέρκι (Fergie) πήγε με τον άντρα της, Τζος Ντουαμέλ (Josh Duhamel) σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να γεννήσει με προγραμματισμένη καισαρική τομή, μετέδωσε το πρακτορείο Cover Media.

Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και όπως είπε ο εκπρόσωπος του ζεύγους στο κοσμικό σάιτ ΤΜΖ, ο γιος τους "γεννήθηκε υγιής και ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια".

Η Φέργκι και ο Τζος διάλεξαν ένα μάλλον εκκεντρικό όνομα για το παιδί τους, τιμώντας τον επικεφαλής τραγουδιστή του χαρντ ροκ συγκροτήματος Guns n' Roses, Άξαλ Ρόουζ (Axl Rose). Έτσι, το πιτσιρίκι θα ονομάζεται επισήμως Άξαλ Τζακ Ντουαμέλ (Axl Jack Duhamel).

Όπως είχε εξηγήσει προηγουμένως ο ηθοποιός στο περιοδικό People, ήθελαν να δώσουν στο γιο τους ένα όνομα γεμάτο ζωτική ενέργεια:

"[Το όνομα] είναι και δεν είναι παραδοσιακό. Η γυναίκα μου είναι ροκού κι έτσι είναι πιο τολμηρή σ' αυτά τα θέματα απ' ότι εγώ". "Καταλήξαμε σε ένα όνομα που αρέσει πραγματικά και στους δύο και πιστεύω ότι θα ταιριάξει σ' αυτό το παιδί".

Για την ώρα η Φέργκι αναρρώνει σε μια πολυτελή σουίτα που είχε φιλοξενήσει παλιότερα άλλες διασημότητες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Όταν με το καλό επιστρέψουν στο σπίτι με το νεογέννητο, θα τους υποδεχτεί ο σκύλος τους Ζόι (Zoe), που είναι ειδικά εκπαιδευμένος από τον... γητευτή σκύλων Σίζαρ Μίλαν (Cesar Millan) για να μη ζηλέψει.

"Η Φεργκς και ο Τζος λατρεύουν τους σκύλους και σκέφτηκαν ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να τον εκπαιδεύσουν επί τούτου, έτσι ο Σίζαρ προσφέρθηκε", αποκάλυψε πρόσφατα μια πηγή στο αμερικάνικο περιοδικό Us Weekly.