Ντάγκλας: τα σχόλια περί στοματικού διέλυσαν το γάμο

29.08.2013
Τελικά επιβεβαιώνουν μερικώς τις φήμες περί χωρισμού, οι διάσημοι ηθοποιοί Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) και Κάθριν Ζέτα Τζόουν (Catherine Zeta-Jones).

Μέσω του εκπροσώπου του, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως προς το παρόν ακολουθούν χωριστούς δρόμους για να επαναξετάσουν τη σχέση και το γάμο τους.

Η ανακοίνωση έγινε στην εφημερίδα MailOnline ύστερα και από χθεσινό δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού People το οποίο ανέφερε πως ο 68χρονος ηθοποιός έχει φύγει από το σπίτι και περνά στιγμές χαλάρωσης στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Σαρδηνία από την προηγούμενη εβδομάδα.

Πάντως, τον περασμένο Φεβρυουάριο ήρθε το πρώτο δημοσίευμα του ''The Enquirer'' το οποίο ανέφερε πως το ζευγάρι χωρίζει έπειτα από 13 χρόνια γάμου ενώ κοινή φωτογραφία του ζευγαριού δεν είδαμε μετά τον Απρίλιο, όπου Ντάγκλας και Τζόουςνς έδωσαν το παρόν σε γκαλά στο Lincoln Center του Μανχάταν.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει υποβάλλει επίσημη αίτηση διαζυγίου ενώ πιστεύεται πως η Τζοουν θα συνεχίσει να μένει στην πολύτελή κατοικία τους αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων στη Νέα Υόρκη μαζί με τα παιδιά τους -το 13χρονο Ντίλαν και την 10χρονη Κάρις.

Όσον αφορά στο τι έφταιξε και έφτασαν στο χωρισμό, τόσο ο Ντάγκλας όσο και η Τζόουν πέρασαν δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Ο μεν με τη μάχη του καρκίνου και η δε με τη διπολική διαταραχή της.

Κι ενώ ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα- όπως αυτό της εφημερίδας Star- που μιλούν για δικαστική μάχη 300 εκατομμυρίων ανάμεσα στο ζευγάρι, η χαριστική βολή στη σχέση του ζευγαριού φαίνεται να ήρθε έπειτα από την συνέντευξη του Ντάγκλας τον προηγούμενο μήνα στην οποία ανάφερε πως ο καρκίνος προέκυψε έπειτα από αρκετή εξάσκηση του ίδιου σε στοματικό έρωτα, ο οποίος ευθύνεται για την απόκτηση του ιού HPV και μετέπειτα του καρκίνου που τον χτύπησε.

Η βρετανική εφημερίδα Sun, αναφέρει πως η Τζόουν έγινε έξαλλη μετά τα σχόλια του Ντάγκλας περί HPV αφού σε καμία περίπτωση δεν άντεχε τα σχόλια που έγιναν για το τόσο προσωπικό αυτό θέμα υγείας.

Κ.Π