Θρήνος! Πάπαλα το σόου της Τζένερ (μάνα Καρντάσιαν)

29.08.2013
Οι χαρές που έκανε η μάνα των Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ (Kris Jenner) χάρη στο νέο της τηλεοπτικό σόου, φαίνεται πως θα σταματήσουν!

Παρά την επιτυχία που είχε το σόου στο τελευταίο του επεισόδιο όπου είδαμε και την πρώτη φωτογραφία της κόρης της Κιμς Καρντάσιαν, Νορθ και όπου ο Κάνιε Γουέστ εξομολογήθηκε την καψούρα του για την Κιμ, το δίκτυο FOX δεν φαίνεται πρόθυμο να δώσει πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Radar Online.

Το σόου της Τζένερ έκανε πρεμιέρα μόλις πριν ενάμιση μήνα, στις 15 Ιουλίου και παρά τους επώνυμους καλεσμένους, τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής δεν ξεπέρασαν το 0,8 με τους διαφημιζόμενους σούπερ απογοητευμένους από την προβολή τους.

Η Τζένερ ανακοίνωσε την προβολή του σόου από τον περασμένο Ιανουάριο αλλά η ανακοίνωση της ακύρωσης φαίνεται πως θα γίνει αύριο σεμνά και ταπεινά, παρ' ότι το σόου αποτέλεσε όνειρο ζωής της Κρις όπως είχε αποκαλύψει η ίδια.

Πάντως, το περιοδικό Us Weekly αφήνει μια ελπίδα μη ακύρωσης του σόου τονίζοντας σε δημοσίευμά του πως παρά τις φήμες, το FOX δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για τη συνέχιση ή μη του σόου της 57χρονης μητέρας των Καρντάσιαν.

Κ.Π