Το οικογενειακό δράμα γνωστού μοντέλου

10.07.2013
Δύσκολες στιγμές πέρασε γνωστό μοντέλο μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, που όπως υποστηρίζει οφείλεται σε λάθος διάγνωση των γιατρών.

Ο λόγος για την Άντζελα Ευριπίδη, η οποία ως καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε για το οικογενειακό δράμα που ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετά την απώλεια της μητέρας της.


«Τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ της άρεσε πολύ να περπατάει, να βρίσκεται με τις φίλες της, κάποια στιγμή δεν μπορούσε να το κάνει αν δεν υπήρχε αυτοκίνητο να την πηγαίνει στο μέρος που ήθελε. Πήγαμε λοιπόν σε κάποιους γιατρούς για να το τσεκάρουμε πιο εντατικά και είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που επιβάλει την εισαγωγή της μητέρας μου στο νοσοκομείο», δήλωσε.

Η μητέρα της, όπως είπε η Ευριπίδη, ήταν παχύσαρκο άτομο, ενώ μετά από κάποιο διάστημα άρχισε να σκάει το δέρμα της και να πρήζονται τα πόδια της. Την πήγαν σε έναν δερματολόγο, αλλά κι εκείνος δεν κατάλαβε ότι το πρόβλημα προερχόταν από την καρδιά της, αφού έκρινε ότι αυτά οφείλονται στο αερόθερμο που είχε κοντά στα πόδια της.

Με τον καιρό η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και όταν πήγαν σε ακόμη έναν γιατρό, εκείνος τους είπε ότι ήταν στο τελευταίο στάδιο λίγο πριν πάθει ανακοπή! Έπρεπε να μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση υγρού, αλλά η επέμβαση ήταν πολύ επικίνδυνη για την υγεία της. Και όπως είπε το μοντέλο, η μητέρα της δεν ξύπνησε ποτέ.


«Ο χαμός της μητέρας μου ήταν το κομβικό σημείο που μου άλλαξε όλη μου τη ζωή. Δυσκολεύτηκα πολύ να διαχειριστώ την απώλειά της γιατί δεν το περίμενα. Όταν μας είπαν ότι η μητέρα μου πεθαίνει άρχισα να σκέφτομαι ότι κάπου έχω κάνει κι εγώ λάθος. Ότι δεν την πήγα στους κατάλληλους γιατρούς και δεν έδειξα τη σωστή αντιμετώπιση», δήλωσε, ενώ παραδέχτηκε ότι το τελευταίο διάστημα νιώθει καλύτερα κι έχει επανέλθει στους ρυθμούς της, αφού η απώλεια της στοίχισε πολύ ψυχολογικά.