Χωρισμός - «βόμβα» για Σολωμού και Μουζουράκη

10.07.2013
Δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύματα και φήμες ήθελαν την Μαρία Σολωμού κα τον Πάνο Μουζουράκη πότε να χωρίζουν και πότε η σχέση τους να περνάει κρίση.

Όμως κάθε φορά οι «κακές γλώσσες» διαψεύδονταν πανηγυρικά. Ωστόσο, τούτη τη φορά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και το ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Αν και κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για οριστικό χωρισμό, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ, η Σολωμού φαίνεται ότι έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα του.... φινάλε. Μάλιστα, λέγεται ότι κάποιο ρόλο στον χωρισμό έπαιξε ο πρώην της, Μάριος Αθανασίου με τον οποίο ο Μουζουράκης συνεργάζεται το καλοκαίρι στο θέατρο.

Σου λέει, το δημοσίευμα ότι η κρίση άρχισε τον Μάιο, όταν η ηθοποιός βρισκόταν σε περιοδεία με τον Αλέξη Γεωργούλη και ο αγαπημένος της έκανε πρόβες με τον πρώην της «Όσο πιο κοντά έρχονται οι δύο άνδρες, τόσο το ζευγάρι απομακρυνόταν», ισχυρίζονται πηγές στο περιοδικό, προσθέτοντας όμως ότι αυτό μπορεί να είναι και τυχαίο.

Ωστόσο, η απουσία της ηθοποιού από την πρεμιέρα του Μουζουράκη, στις αρχές Ιουνίου, ήταν το πρώτο «σημάδι» του χωρισμού τους.

«Τις πρώτες μέρες έμεινε κλεισμένη στο σπίτι, αλλά έπρεπε να δείχνει δυνατή για τον γιό της. Εξάλλου, πάντα ο 7χρονος Αλέξανδρος είναι η προτεραιότητά της», αναφέρει φιλικό πρόσωπο του πρώην ζευγαριού.