Τζολί: στήθος έξω πρώτη φορά μετά τη μαστεκτομή

10.07.2013
Έχοντας αναρρώσει από την πρόσφατη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η διάσημη ηθοποιός αποδεικνύει ότι δεν έχει χάσει τίποτα από τη θηλυκότητά της.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους ύστερα από εξετάσεις που έδειξαν ότι είχε 70% πιθανότητα να εμφανίσει καρκίνο μαστού.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη από την ίδια την 37χρονη σταρ προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, όπως και το θάρρος με το οποίο η ίδια πήρε τη δύσκολη αυτή απόφαση.

Σε κάποιο σημείο της εξομολόγησής της, η Τζολί είχε υπογραμμίσει ότι "σε καμία περίπτωση δεν νιώθει λιγότερο γυναίκα" μετά την επέμβαση και τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξει κιόλας.

Μην έχοντας σταματήσει παρά για ελάχιστο χρονικό διάστημα τις επίσημες εμφανίσεις στις διάφορες επαγγελματικές και φιλανθρωπικές της υποχρεώσεις, η Αντζελίνα επέλεγε ρούχα που κάλυπταν λίγο πολύ το μπούστο της.

Όμως, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν χθες από το ταξίδι της στη Χαβάη όπου ψάχνει τοποθεσίες για το νέο της σκηνοθετικό πόνημα δείχνουν ότι η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης και πολύτεκνη μανούλα ένιωσε –προφανώς- την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να φορέσει κάτι πιο τιραντέ και πιο… σιθρού!

Ντυμένη στα μαύρα, με ένα ελαφρύ, διαφανές σε κάποιο σημείο, τοπάκι, καπέλο και γυαλιά, η Αντζελίνα βάδισε στα δάση του νησιού χαμογελαστή και χαρούμενη, προστατεύοντας στη σκιά το λευκό, σχεδόν αλαβάστρινο δέρμα της.

Όσο για το στήθος της; Στητό, "γεμάτο" και υγιές δεν πρόδιδε σε τίποτα την αλήθεια. Περαστικά και με… υγεία,

Ζ. Κ.