Κλούνεϊ & Κίμπλερ: Τι σημαίνουν οι χωριστές διακοπές;

08.07.2013
Το διάσημο ζευγάρι απασχολεί και πάλι την κοινή γνώμη με τις φήμες να επιμένουν ότι αποτελούν οριστικό παρελθόν.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τις 16 Μαρτίου και από εκείνη τη στιγμή οι κακές γλώσσες τους έχουν χωρίσει άπειρες φορές.

Παρόλο που πηγές κοντά στο ζευγάρι επιμένουν ότι ο έρωτας –έστω και από απόσταση- καλά κρατεί, τα τελευταία δεδομένα ρίχνουν κι άλλο καπνό στην υπόθεση!

Το εορταστικό τριήμερο της 4ης Ιουλίου, ο μεν 51χρονος σταρ ήταν στο σπίτι του στο Κόμο, όπου απέφυγε μάλιστα όσο μπορούσε τους φωτογράφους, ενώ η 33χρονη Στέισι διασκέδαζε αρχικά στο Μαλιμπού από όπου ανέβαζε φωτογραφίες και λίγες ώρες μετά στην Καλιφόρνια, όπου προφανώς ταξίδεψε την επόμενη μέρα.

"Η Στέισι δεν είναι στην Ιταλία γιατί έχει φωτογράφηση στη Νέα Υόρκη, ενώ το νέο της σόου που ξεκινά στις 22 Ιουλίου απαιτεί πολύ τρέξιμο", μεταφέρουν πηγές του RadarOnLine, μιλώντας για το Supermarket Superstar που πρόκειται να μεταδοθεί από το αμερικανικό κανάλι Lifetime.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάζουν ιδέες που έχουν σχετικά με το φαγητό σε επαγγελματίες του είδους, με απώτερο σκοπό να φτάσουν το προϊόν τους στα ράφια του σούπερ μάρκετ.

Ζ. Κ.