Βικτόρια Μπέκαμ: στο Γουίμπλεντον με... νεγκλιζέ

08.07.2013
Διάσημη –μεταξύ άλλων- για το μοναδικό στυλ της, η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας ξάφνιασε με την τελευταία εμφάνισή της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) πήρε την κολλητή της, Τάρα Ράμσεϊ (Tara Ramsey) –ναι, τη γυναίκα του σεφ, Γκόρντον (Gordon)- και πήγε στο Γουίμπλεντον να παρακολουθήσει τον τελικό ανδρών, όπου, παρεμπιπτόντως ο Άντι Μάρεϊ κέρδισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς χαρίζοντας στη Βρετανία τον πρώτο τίτλο ύστερα από 77 χρόνια και φέρνοντας όλη τη χώρα σε… ντελίριο!

Ως γαλαζοαίματη της σόουμπιζ, η Πος δεν κάθισε όπου κι όπου, αφού της είχαν παραχωρηθεί δύο θέσεις στο βασιλικό θεωρείο.

Όμως, το φόρεμα που επέλεξε για τη μέρα ήταν άκρως αμφιλεγόμενο καθώς έμοιαζε περισσότερο με νεγκλιζέ. Το μαύρο δαντελένιο φουστάνι που φόρεσε η Βικτόρια ήταν σίγουρα κομψό. Η ερώτηση, αφορά στο κατά πόσο ήταν κατάλληλο για την περίσταση.

Ας είναι… Γεγονός είναι ότι οι δύο γυναίκες, απόλαυσαν τις μοναδικές αθλητικές στιγμές ενώ στο ίδιο θεωρείο, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και ο Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Buttler) και ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) μαζί με την καλή του, Σούκι (Suki). Οι δύο άντρες φορούσαν τα ίδια ρούχα και πρέπει να διασκέδασαν πάρα πολύ γιατί δεν σταμάτησαν να μιλούν και να κάνουν πλάκα με τα πάντα.

Ζ. Κ.