Η σέξι Κλουμ κατεβάζει το μαγιό της δημοσίως...

07.07.2013
Μια πολύ προκλητική φωτογραφία της ανέβασε η γερμανίδα καλλονή η οποία παρότι μητέρα τεσσάρων παιδιών συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της.

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) καμαρώνει για το κορμί της και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Εξάλλου με τόσα χρόνια καριέρα στο μόντελινγκ, έχει κάνει άπειρες σέξι φωτογραφήσεις -εξ ου και η "πείρα" στις πόζες που παίρνει ακόμη και στην ιδιωτική της ζωή.

Αυτή η φορά όμως είναι διαφορετική γιατί τη φωτογραφία που βλέπετε και εσείς την ανέβασε η ίδια η 40χρονη γερμανίδα στο Twitter της, από τις Μπαχάμες όπου κάνει διακοπές με τα τέσσερα παιδιά της και τον νυν αγαπημένο της, σωματοφύλακά της, Μάρτιν Κρίστεν (Martin Kristen).

Δεν πρόσεξε τον ήλιο φαίνεται η Χάιντι και κάηκε στα οπίσθιά της. Ε, και φυσικά (!) θέλησε να το μοιραστεί με τους φίλους της στο διαδίκτυο. Πού είναι το κακό δηλαδή...

Βέβαια, μπορεί η ίδια να μην φρόντισε την προστασία της από τον ήλιο, όμως το αγόρι της απαθανατίστηκε επανειλημμένα να το αλείφει με αντηλιακό. Έτσι είναι ο έρωτας...

Ζ. Κ.