Η Μαντόνα με S&M αλυσίδες στο πρόσωπο

05.07.2013
Συνέχεια στις προκλητικές εμφανίσεις της δίνει η βασίλισσα της ποπ, αυτή τη φορά καλύπτοντας το πρόσωπό της με υπονοούμενα σαδομαζοχιστικά!

Τον τελευταίο καιρό η Μαντόνα (Madonna) βρίσκεται ξανά στο μάτι του κυκλώνα με το βίντεο του μυστικού πρότζεκτ που συνυπογράφει με τον φωτογράφο Στίβεν Κλάιν (Steven Klein). Δείτε το στο τέλος της είδησης και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε…

Ύστερα από δύο φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια καμαρώνοντας για τα χρυσά (!) της δόντια, η 54χρονη σταρ "ξαναχτυπά".

Αυτή τη φορά στη φωτογραφία που ανέβασε η Μαντόνα στο Instagram φαίνεται μόνο το πρόσωπό της, καλυμμένο όμως με μια μάσκα τύπου μπούργκα, όμως φτιαγμένη από αλυσίδες.

Η λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία που είναι όπως και οι προηγούμενες μέρος μεγάλης φωτογράφησης για το περιοδικό "Harpers Bazaar" γράφει "Η Επανάσταση της Αγάπης είναι στα χέρια του… Ινσαλάχ" (όπου Inshallah, η αραβική λέξη για το "θέλημα του Θεού")

Όπως ήταν φυσικό, η εικόνα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter από μερίδα θαυμαστών που υποστηρίζουν ότι το όλο θέμα έχει στόχο την ενδυνάμωση του ρόλου των γυναικών στην κοινωνία και άλλων που θεωρούν την κίνηση "χτύπημα" προς τις γυναίκες του ισλαμικού κόσμου.

Όπως και να είναι, η Μαντόνα συζητιέται ξανά…
Ζ. Κ.