Η Εύα Λονγκόρια μιλά επίσημα για το αμόρε

05.07.2013
Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για τον αρραβώνα του πρώην της η λατίνα σταρ έκανε και τα δικά της φανερώματα. Τυχαίο; Μπορεί…

Η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) ήταν παντρεμένη και τρελά ερωτευμένη με τον μπασκετμπολίστα Τόνι Πάρκερ (Tony Parker) από το 2007 μέχρι το 2011 όταν εκείνος την κεράτωσε και εκείνη το έμαθε.

Από τότε υπήρξαν διάφορα αμόρε στη ζωή της 38χρονης σταρ αλλά κανένα δεν στέριωσε.

Εδώ και λίγο καιρό οι φήμες ήθελαν την Εύα ερωτευμένη ξανά με τον ριάλιτι σταρ Ερνέστο Αργκουέλο (Ernesto Arguello) και να που τώρα ήρθε η ίδια αν τις επιβεβαιώσει.

"Πιστεύω ότι η σχέση μας είναι πολύ ιδιαίτερη –πραγματικά ξεκινήσαμε ως φίλοι", αποκάλυψε η Λονγκόρια μιλώντας στο περιοδικό "People" που γνώρισε τον 34χρονο αγαπημένο της πριν από μερικά χρόνια σε ένα ριάλιτι ραντεβού στο οποίο έκανε την παραγωγή η ίδια.

"Η Εύα και ο Ερνέστο είναι το τέλειο ζευγάρι", σχολίασε πηγή του περιοδικού υπογραμμίζοντας ότι μιλούν και οι δύο ισπανικά, πιστεύουν στην ίδια θρησκεία και έχουν το ίδιο πολιτιστικό και πολιτισμικό υπόβαθρο.

Τώρα το γεγονός ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Πάρκερ ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε τη γαλλίδα δημοσιογράφο Αξέλ Φρανσίν (Axelle Francine) ας θεωρηθεί απλά… τυχαίο.
Ζ. Κ.