Η Lady Gaga και το £37.000 σακίδιο για το αγόρι της

04.07.2013
Μπροστά στον έρωτά της η εκκεντρική τραγουδίστρια δεν υπολογίζει έξοδα. Έχει γενέθλια ο καλός της και το δώρο του έπρεπε να είναι μοναδικό.

Η Lady Gaga λατρεύει τον Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) και ποιος καλύτερος τρόπος να του χαρίσει για τα γενέθλιά του ένα… σακίδιο, μια που ο 32χρονος ηθοποιός και μοντέλο έχει μια αδυναμία στα συγκεκριμένα αξεσουάρ.

Μα καλά… Σακίδιο αξίας £37.000 (€47.400) θα σκεφτείτε…. Κι όμως!

Δεν πρόκειται –φυσικά- για ένα απλό σακίδιο.

Το νέο κομμάτι στη συλλογή του Τέιλορ φέρει την υπογραφή του Ντάμιεν Χιρστ (Damien Hirst) και είναι μέρος της συλλογής που σχεδίασε ο διάσημος καλλιτέχνης για τη φίρμα The Row των ισχυρών διδύμων της σόουμπιζ Μέρι-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν.

Το σακίδιο είναι ένα από τα 12 παρόμοια που υπάρχουν, είναι καλυμμένο από τις διάσημες κουκίδες των αντίστοιχων φημισμένων έργων του Χιρστ ενώ κλείνει με ένα ολόχρυσο κούμπωμα. Στη φωτογρφία που ακολουθεί δείτε τον διάσημο καλλιτέχνη -να ποζάρει με τον τρόπο του- με φόντο ένα από τα εμβληματικά του έργα.

Εκτός από το σακίδιο, η Lady Gaga λέγεται ότι θα "πετάξει" με το αγόρι της στο Σικάγο για να γιορτάσουν μαζί με την οικογένειά του, ανήμερα των γενεθλίων του, στις 15 Ιουλίου. Χρόνια πολλά λοιπόν…

Ζ. Κ.