Τζέσικα Σίμπσον: Θέλω την κορμάρα μου πίσω!

04.07.2013
Μόλις έγινε μανούλα για δεύτερη φορά η διάσημη τραγουδίστρια και ανυπομονεί να δει το "μισό είδωλό της" στον καθρέφτη.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) υποδέχτηκε τον γιο της, Έις Νιουτ Τζόνσον (Ace Knute Johnson) την Κυριακή δίνοντας ένα αδελφάκι στην μόλις 14 μηνών κορούλα της, Μάξουελ (Maxwell) και στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "People" μιλά για την εμπειρία, τα κιλά και τον καλό της.

"Αμέσως μόλις μου δώσουν την έγκριση οι γιατροί θα ξεκινήσω προπόνηση", δήλωσε κάθετα η 32χρονη σταρ που μόλις είχε χάσει τα 30 ( !) κιλά της πρώτης εγκυμοσύνης έμεινε ξανά έγκυος.

"Ανυπομονώ να έχω το σώμα μου πίσω, αλλά πρέπει να κάνω υπομονή", συμπλήρωσε η Τζέσικα τονίζοντας πως μπορεί να μην ξέρει πόσο καιρό θα της πάρει αυτή τη φορά, όμως "είναι αποφασισμένη να δουλέψει πολύ σκληρά".

Όσο για στεφάνι; Ούτε λόγος ακόμη.

Η Τζέσικα και ο Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) αρραβωνιάστηκαν το φθινόπωρο του 2010 και κάθε φορά που άρχιζαν τις προετοιμασίες για τον γάμο τους επισκέπτονταν ο… πελαργός.

"Πρέπει να σταματήσει να με γκαστρώνει", δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια και χιούμορ η Σίμπσον συμπληρώνοντας πως ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κοιτάξει στα μάτια του αγαπημένου της και θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Με το καλό…
Ζ. Κ.