Ντεπ: Ε, ναι λοιπόν. Αυτό είναι το κορίτσι μου!

28.06.2013
Τέλος το κρυφτούλι για τον διάσημο ηθοποιό που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επίσημη πόζα στο κόκκινο χαλί με την αγαπημένη του αγκαλιά.

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) έχουν φωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί επανειλημμένα όταν προωθούσαν την ταινία τους "Μεθυσμένο Ημερολόγιο" όμως τότε το έκαναν ως συνάδελφοι. Η επόμενη φορά θα είναι ως ζευγάρι.

Ήδη έχουν περπατήσει χέρι χέρι σε φεστιβάλ ανεπίσημα, όπου –φυσικά ο φακός τους απαθανάτισε- αλλά αυτή τη φορά προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω.

Αυτό τον καιρό, ο 50χρονος σταρ ταξιδεύει στον κόσμο για τις απανταχού πρεμιέρες της τελευταίας του ταινίας "The Lone Ranger" και να που στη Μόσχα δεν πήγε μόνος.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Τζόνι να φτάνει σε επίσημη εκδήλωση κρατώντας από το χέρι το κορίτσι του –πραγματικά πανέμορφο, όπως πάντα.

Παρά τα φλας που άστραψαν "επιθετικά" μόλις εμφανίστηκαν, οι δύο ηθοποιοί δεν έδειξαν καμία διάθεση να κρυφτούν, ούτε και να αφήσουν τα χέρια φυσικά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Μεθυσμένο Ημερολόγιο" το 2010, και λίγο αργότερα έγινε γνωστός ο χωρισμός του Ντεπ από την επί 14 χρόνια σύντροφό του και μητέρα των δύο του παιδιών, Βανέσα Παραντί.

Ζ. Κ.