"Τυφώνας" Μπόλντουιν από το απίστευτο ξέσπασμα στο Twitter

28.06.2013
Ο διάσημος ηθοποιός όχι αποχώρησε από τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν όμως, τα έκανε όλα… μπάχαλο!

Το όλο ζήτημα ξεκίνησε από δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Daily Mail που υποστήριζε ότι η σύζυγος του Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin), Χιλάρια Τόμας (Hilaria Thomas) τιτίβιζε -και μάλιστα θέματα για γαμήλια δώρα και δροσερά ποτά- την ώρα που οι δυο τους βρισκόταν στην κηδεία του ηθοποιού Τζέιμς Γκαντολφίνι (James Gandolfini).

Αρχικά ο 55χρονος ηθοποιός διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός αποδίδοντας την όλη ιστορία σε κακοήθειες. Μόνο που δεν σταμάτησε εκεί.

Η επίθεση που εξαπόλυσε προσωπικά στον συντάκτη Τζορτζ Σταρκ (George Stark) ήταν άνευ προηγουμένου με τα σχόλια περί της σεξουαλικότητάς του να ξεπερνούν τα όποια όρια.

"Κάποιος έγραψε ότι η σύζυγός του τιτίβιζε σε μια κηδεία. Έι. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Αλλά και εγώ θα τιτιβίσω στη δική σου κηδεία", ξεκίνησε με απειλές ο Άλεκ αποκαλώντας τον Σταρ "π**τάνα", απειλώντας ξανά και ξανά ότι θα τον βρει και "θα τον γα**σει". Και αυτές ήταν δύο από τις πιο "ευπρεπείς" εκφράσεις που γράφτηκαν στη σελίδα του Μπόλντουιν λίγο πριν σβηστεί τελείως ο λογαριασμός του.

Από την πλευρά της, η έγκυος Χιλάρια, υποστήριξε τη θέση της με μεγάλη λύπη –όπως ομολόγησε- αποδίδοντας την όλη ιστορία σε παρεξήγηση.

Προφανώς η κυρία Μπόλντουιν είχε κάνει τα τουίτς στον δρόμο για την κηδεία και την ώρα της τελετής έγιναν τόσο πολλά ρι-τουίτς που δημιούργησαν το πρόβλημα.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο Άλεκ Μπόλντουιν έχει μια προϊστορία σε βίαια ξεσπάσματα με πιο χαρακτηριστικό το τηλεφωνικό βρισίδι που έριξε στην 11χρονη τότε κόρη του, Άιρλαντ (Ireland) για το οποίο βέβαια αργότερα ζήτησε δημόσια συγνώμη. Τότε την είχε αποκαλέσει μεταξύ άλλων "αγενές και άξεστο γουρούνι".

Ζ. Κ.