Να η ευκαιρία: "Γίνε Καρντάσιαν για μία μέρα"

26.06.2013
Μια πολύ δελεαστική πρόταση κάνει η μαμά της διάσημης ριαλιτοοικογένειας στους θαυμαστές της ενόψει της έναρξης της επόμενης σεζόν.

Η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) δεν σταματά να ετοιμάζει κάτι καινούριο και το νέο της πόνημα είναι η ανανέωση του τοκ σόου της, με τίτλο "The Kris Jenner Show" το οποίο σηκώνει αυλαία σε νέο σκηνικό στις 15 Ιουλίου.

Με την ευκαιρία η 57χρονη ισχυρή κυρία των ριάλιτι λανσάρει έναν διαγωνισμό με πολύ δελεαστικό βραβείο για τους συμμετέχοντες.

"Για να γιορτάσω το νέο σόου σας προσκαλώ όλους να καταθέσετε ένα βίντεο που θα φτιάξετε οι ίδιοι και να μπείτε στον διαγωνισμό 'Γίνε Καρντάσιαν-Τζένερ για μία μέρα'", προσκαλεί τους θαυμαστές της με ένα βίντεο που ανέβασε στο Youtube η Κρις Τζένερ τονίζοντας ότι ο νικητής θα πάρει £5.000 δώρο για την επόμενη δουλειά του, $1.000 δώρο ψώνια στο DASH και εισιτήρια για το σόου της.

Καλή επιτυχία λοιπόν.

Κατά τα άλλα, η σούπερ γιαγιά, Κρις, υποδέχτηκε και το τρίτο εγγονάκι της την περασμένη εβδομάδα, αλλά παρόλο που η ίδια το θέλει πάρα πολύ, δεν φαίνεται ότι ο μπαμπάς Κάνιε Γουεστ (Kanye West) θα δώσει την άδεια να επισκεφτεί η κόρη του τη γιαγιά στο στούντιο κάνοντάς της ποδαρικό. Από μακριά…

Ζ. Κ.