Free Lakis με πολύ στυλ

26.06.2013
Μετά από 14 ολόκληρους μήνες εγκλεισμού ο Λάκης Γαβαλάς πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της μόδας από το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) μπορεί κι επίσημα να απολαμβάνει την ελευθερία του. Αλλά και να ετοιμαστεί για τη νέα του ζωή. Εξάλλου, η έμπνευση του αστείρευτου και πάντα δημιουργικού Λάκη δε σταματά ποτέ. Ακόμη και τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε όλους αυτούς τους μήνες στη φυλακή.

Κι επειδή μιλάμε για Λάκη Γαβαλά ακόμη και στην αποφυλάκιση του δεν αποχωρίστηκε το εκκεντρικό και πάντα in fashion στυλ του. Έτσι, εμφανίστηκε στην έξοδο των φυλακών, όπου τον περίμεναν οι τηλεοπτικές κάμερες με γυαλιά ηλίου, τρέντι καπέλο, βερμούδα κι ένα λευκό μπλουζάκι που έγραφε... Free DA.

Μαζί με τον Γαβαλά αποφυλακίστηκε και η αδελφή του Νότα, που αποχώρησε από τον Κορυδαλλό με μηχανάκι. Λίγο αργότερα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις πολύ δύσκολες μέρες που πέρασε στη φυλακή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έκανε... "πραγματική φυλακή".

Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμενα την Παρασκευή το μεσημέρι, το δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση για τα δύο αδέλφια, αλλά επειδή δεν πρόλαβαν οι δικηγόροι να πληρώσουν την εγγύησή, έμειναν στη φυλακή και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.