"Πολύ καλός στο σεξ ο Τζον Μάγιερ"!

21.06.2013
Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την δημοσίευση της συνέντευξης της Κέιτι Πέρι στη ''Vogue'' όπου και αποκάλεσε τον Τζον Μάγιερ συναισθηματικά κατεστραμμένο. Ε, κράτα μικρό καλάθι αφού Πέρι- Μάγιερ είναι πάλι ζευγάρι λόγω...σεξ!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του αμερικάνικου περιοδικού Οκ, η 28χρονη τραγουδίστρια είναι και πάλι ζευγάρι με τον Τζον Μάγιερ. Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως η Πέρι επέστρεψε στον Μάγιερ αφού με αυτόν απολαμβάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της (!)

Το δέσιμο ανάμεσα στα δύο πιτσουνάκια είναι σωματικής φύσης και η Κέιτι φαίνεται πως υπακούει τυφλά και στις προσταγές του Τζον που της έχει απαγορεύσει να βάψει τα μαλλιά της σε κάποιο τρελό χρωματισμό και την προτιμά καστανή!

Πάντως, εν εξελίξει είναι ακόμα το δέσιμο της Πέρι με τον προσφάτως χωρισμένο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson). Οι δύο καλοί φίλοι μοιράζονται τη μοναξιά τους και πηγές αναφέρουν πως ο Πάτινσον έχει αναπτύξει ισχυρά συναισθήματα για την Κέιτι.

Οι φίλοι της Πέρι φαίνεται να έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ρόμπερτ που είναι καλό παιδί και άξιο παλικάρι ενώ ούτε θέλουν να ακούν για τον Τζον.

Κατερίνα Π.