"Φυσάει" το όνομα της κόρης Καρντάσιαν

21.06.2013
Ούτε όνομα που να ξεκινά από "Κ", ούτε σοβαρότητα στην επιλογή του επέδειξαν οι νέοι γονείς, Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και Κάνιε Γουέστ (Kanye West)! Παρά τις υποθέσεις που έγιναν, η νεογέννητη κορούλα τους θα μπορούσε να είναι και... πυξίδα!

Το όνομα της μικρής αποκάλυψε το δίκτυο TMZ, το οποίο και δημοσίευσε το πιστοποιητικό γέννησης της μικρής.

Και το όνομα αυτής;;; North West, δηλαδή Βοριοδυτικά ή Βόρια Δυτική!

Παρά τα όσα ακούστηκαν ως πιθανά ονόματα ανάμεσά τους το Kaidence Donda West, από την εκλιπούσα μαμά του ράπερ, επικράτησε το Νορθ όπου οι γονείς σκοπεύουν για λόγους συντομίας να την φωνάζουν σε Νόρι!

Ο 36χρονος Κάνιε και η 32χρονη Κιμ υποδέχτηκαν πρόωρα την κορούλα τους Νορθ η οποία γεννήθηκε 2.260 γραμμάρια ενώ προς λύπην της μαμάς Κρις, ο Γουέστ αποδείχτηκε ιδιαίτερα σκληρός στο θέμα κινηματογράφισης της γέννας!.

Το ωραίο της υπόθεσης σχετικά με το όνομα που πήρε τελικά η μικρή σκουρομάλλα Νόρι είναι πως η μαμά της Κιμ, μόλις τον Μάρτιο και σε εμφάνισή της στο σόου του Τζέι Λένο, είχε περιγελάσει το όονμα Νορθ τονίζοντας μέσα σε χαχανητά:

''Έχουμε πολλά ονόματα στη λίστα μας και το όνομα Νορθ είναι ένα από αυτά. Μαζί με το Νορθ μου αρέσει και το Easton (Ανατολικός), που θα δένει χάρμα και με το Γουέστ (Δύση)''!

Φυσικά, στο Twitter το όνομα North West έγινε το πιο μοδάτο θέμα συζήτησης και τα ανέκδοτα έδιναν και έπαιρναν με κορυφαία:

''Γέννησαν παιδί αυτοί οι δυο ή πυξίδα;"

"Καλώς να δεχτούν και την αδερφή της North (Βόρειας), Wild West (Άγρια Δύση)!"

"Είναι αργά να την βγάλουν Knorth"

Κατερίνα Πατούλια