Η γέννα της Καρντάσιαν σε βίντεο!

19.06.2013
Τι ριάλιτι σταρ θα ήταν αν δεν είχε βιντεοσκοπήσει την άφιξη της κόρης της η 32χρονη μανούλα; Όμως, τι ακριβώς έχει καταγραφεί στις κάμερες;

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) γέννησε πριν από λίγες μέρες, πέντε εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο και, όπως ήταν φυσικό, σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 32χρονη ριάλιτι σταρ πονούσε πολύ και καθώς τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν, εισήχθη εσπευσμένα στο μαιευτήριο "Cedar's" στο Λος Άντζελες όπου και τελικά υποδέχτηκε την κορούλα της.

Όπως κάθε λεπτό της ζωής της, οι κάμερες την ακολουθούσαν κατά πόδας και έφτασαν μέχρι την πόρτα του χειρουργείου, όπου τους σταμάτησε ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) –και όχι με πολύ ευγενικό τρόπο, όπως λέγεται!

Ο σύντροφος της Κιμ και πατέρας της μικρής, έθεσε αυστηρότατο όριο σε αυτά που επιτρέπει να βιντεοσκοπηθούν από αυτή τη σημαντική στιγμή για την οικογένειά ΤΟΥ, όχι μόνο στο συνεργείο, αλλά και στην πεθερά του που ανέλαβε χρέη κάμεραμαν μέσα στα ενδότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) πήρε την κάμερα και βιντεοσκόπησε όλα όσα της επέτρεψε ο μπαμάς Κάνιε, ενώ το υλικό λέγεται ότι "είναι αυστηρά μόνο προς οικογενειακή κατανάλωση".

Θα δείξει…

Προς το παρόν, ακόμη αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας καθώς και ενημέρωση ως προς το όνομα του νέου μέλους, για το οποίο παίζονται πολλά στοιχήματα…
Ζ. Κ.