Πέρι: "Κότα" ο Μπραντ, "κατεστραμμένος" ο Μάγιερ

19.06.2013
Άνοιξε το στοματάκι της η διάσημη τραγουδίστρια για τους πρώην και τα είπε όλα, χωρίς να ντραπεί, ούτε να την ενδιαφέρει ο αντίκτυπος.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) ποζάρει για το εξώφυλλο της αμερικανικής "Vogue" για τον μήνα Ιούλιο και με την ευκαιρία δίνει μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης που εστιάζει όμως τα προσωπικά, τα οποία "βγάζει κανονικότατα στη φόρα".

Ο γάμος της 28χρονης τραγουδίστριας με τον Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) έληξε τον Δεκέμβριο του 2011, ύστερα από μόλις 14 μήνες και σήμερα μαθαίνουμε λεπτομέρειες για τον χωρισμό που σοκάρουν.

"Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, μαγικός και ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του όταν τον παντρεύτηκα. Έχω να τον ακούσω από τις 3 Δεκεμβρίου 2011, όταν με ενημέρωσε μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό ότι ζητάει διαζύγιο", αποκάλυψε η ποπ σταρ υπογραμμίζοντας και τον λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι ο γάμος τους δεν κράτησε.

"Τη δική μου την ευθύνη την αναλαμβάνω για τον χωρισμό. Όντως ταξίδευα πολύ. Ωστόσο, τον προσκαλούσα συνέχεια να είναι μαζί μου και προσπαθούσα να είμαι σπίτι όσο πιο συχνά μπορούσα. Όταν τον γνώρισα ήθελε δίπλα του έναν 'ίσο', όπως θέλουν και πολλοί ισχυροί άντρες, όμως όταν τους έρχεται αυτό το 'ίσο' τότε καταλαβαίνουν ότι 'δεν έχουν τα κότσια να το χειριστούν'", υποστήριξε ξεκάθαρα η Κέιτι αποκαλώντας τον σύζυγο –ούτε λίγο ούτε πολύ- "κότα λιράτη" που την "κορόιδευε και πίσω από την πλάτη της", όπως ανακάλυψε όταν πήγε σε σόου του χωρίς εκείνος να το ξέρει.

Όταν ο γάμος έληξε, η Πέρι βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του τραγουδιστή –και γυναικοκατακτητή- Τζον Μάγιερ (John Mayer), όμως και αυτή η σχέση έληξε, παρόλο που οι φήμες τους θέλουν ακόμη να "τραβιούνται".

"Όχι, έχει τελειώσει. Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ακόμη είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Το μόνο που μπορώ να πω για εκείνον είναι ότι έχει ένα πανέμορφο μυαλό. Πανέμορφο μυαλό, αλλά κατεστραμμένη ψυχή", τόνισε η Κέιτι συμπληρώνοντας ότι "θα πρέπει να το 'κοιτάξει' αυτό που την τραβούν πάντα τέτοιου είδους άντρες".

Περιμένοντας τον έρωτα, που είναι σίγουρη ότι θα έρθει, η Κέιτι Πέρι ποζάρει για τον φακό της Άνι Λίμποβιτς (Annie Leibovitz) ενώ μπορείτε να τη δείτε να βάφεται στο βίντεο που ακολουθεί.

Ζ. Κ.