Το μυστικό που έσπρωξε την Πάρις στην αυτοκτονία

18.06.2013
Ακόμη αναρρώνει από την πρόσφατη περιπέτειά της η μοναχοκόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ενώ μόλις αποκαλύφτηκε γιατί προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Από τη στιγμή που γεννήθηκε, η Πάρις (Paris) ήξερε ότι ο Μάικλ δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας παρόλο που κατά βάθος το ευχόταν με όλο της το "είναι". Ωστόσο είχε πάντα στο μυαλό της ότι με τον μεγαλύτερο αδελφό της, Πρινς (Prince) ήταν "αδέλφια" με όλη τη σημασία της λέξης.

Πριν από λίγο καιρό όμως, έμαθε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια καθώς ενώ η μαμά και των δύο είναι η Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe), η οποία παντρεύτηκε για ένα φεγγάρι τον βασιλιά της ποπ, ο δωρητής σπέρματος ήταν διαφορετικός για τις δύο εγκυμοσύνες.

Η 15χρονη ενημερώθηκε για την αλήθεια καθώς αυτό θα γινόταν έτσι και αλλιώς στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η μήνυση που έχει καταθέσει η γιαγιά των παιδιών και οι δικοί της ήθελαν να προλάβουν τον άσχημο τρόπο. Σκέψου δηλαδή...

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", μόλις η Πάρις έμαθε ότι ο Πρινς δεν είναι "κανονικός" αδελφός της, ταράχτηκε τόσο που πολύ γρήγορα έπεσε σε κατάθλιψη η οποία είχε τελικά στα γνωστά αποτελέσματα.

Πάντως, η θεραπεία της νεαρής συνεχίζεται και οι φήμες τη θέλουν να επιστρέφει στο ράντσο της μαμάς της μόλις βγει από την κλινική.