Ο Τζάκσον καταθέτει στη δίκη του από τον τάφο!

17.06.2013
Μια πολύ παράξενη τροπή πήρε η υπόθεση που εκδικάζεται αυτές τις μέρες σχετικά με τον θάνατο του βασιλιά της ποπ. Και –όλως παραδόξως- την όρισε το ίδιο το φάντασμά του!

Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), Κάθριν (Catherine) κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας AEG, που διοργάνωνε τις τελευταίες συναυλίες του, με την κατηγορία ότι η πίεση που του άσκησε μέσω του γιατρού που προσέλαβε εκείνη, του στοίχησε τελικά τη ζωή.

Στη δίκη ακούστηκαν διάφορα μέχρι στιγμής αλλά αυτό το χθεσινό ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Στην κατάθεση που έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ράντι Φίλιπς (Randy Phillips) μετέφερε στοιχεία που έδωσε ο ίδιος ο Μάικλ από τον τάφο (!) υποστηρίζοντας ότι "ο θάνατός του ήταν ένα ατύχημα". Η δήλωση από το… υπερπέραν, "καθαρίζει" έτσι ταυτόχρονα και το όνομα του Κόνρναντ Μιούρεϊ (Conrad Murray) ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Λέγεται ότι ο μάρτυρας μετέφερε τα "νέα" μέσω των μεταφυσικών δυνάμεων της φίλης του –και πρώην συζύγου του διάσημου τραγουδιστή, Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie), Μπρέντα Ρίτσι (Brenda Richie).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", η κατάθεση έχει ως εξής: "Η Μπρέντα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Μάικλ, άλλοτε μέσω μέντιουμ άλλοτε απευθείας. Μου είπε ότι ο Μάικλ τη διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν λάθος του δρος Μιούρεϊ, και ότι ο ίδιος κατά λάθος αυτοκτόνησε".

Η δικαστής Ιβέτ Παλαζουέλος (Yvette Palazuelos) λέγεται ότι "επέτρεψε την κατάθεση" καθώς ο κ. Φίλιπς είχε απαντήσει σχετικά μέσω μέιλ τον Αύγουστο του 2009: "Νομίζω ότι γνωρίζω τη σκότωσε τον ΜΤ και αυτό θα απάλλασσε ολοκληρωτικά τον Κόνραντ".

Φυσικά ο δικηγόρος των Τζάκσον έκανε ένσταση υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι "φήμη και μάλιστα τριπλή". Ο Μάικλ, μίλησε στο μέντιουμ και εκείνο στην Μπρέντα Ρίτσι που στη συνέχεια τα μετέφερε στον Φίλιπς! Τρέχα γύρευε…

Ωστόσο η κατάθεση καταγράφηκε και η δίκη συνεχίζεται κανονικά.