Αχ βρε Κάνιε: Δεν ήξερες. Δε ρώταγες;

12.06.2013
Έξαλλος λέγεται ότι είναι ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με την εξέλιξη της καθημερινότητάς του. Όμως, μήπως έπρεπε να το περιμένει;

Λίγο καιρό πριν γίνει πατέρας, ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) φαίνεται να έχει αναθεωρήσει αρκετά πράγματα σχετικά με τον ρόλο που παίζει το επάγγελμα της αγαπημένης του στη ζωή τους.

Στην αρχή της σχέσης του με την Κιμ, ο Κάνιε είχε δεχτεί να συμμετάσχει στο ριάλιτι σταρ της οικογένειάς της "Keeping up with the Kardashians", όμως τελικά αποφάσισε να… διακόψει τις εμφανίσεις εξηγεί το γιατί στους New York Times. Τονίζοντας βέβαια ότι ο έρωτας τον εμπνέει.

"Είναι δύσκολο όταν οι άνθρωποι διαβάζουν πράγματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Εγώ αποφάσισα να μην είμαι μέρος του σόου πια λόγω των απίστευτων αντιδράσεων που δέχτηκα. Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα με την εκπομπή. Έχω όμως με το μέγεθος των αντιδράσεων που δέχτηκα. Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με τον οποίο είμαι ερωτευμένος και θέλω να τον βοηθήσω", υποστήριξε ο Κάνιε, εγείροντας όμως ταυτόχρονα και πολλές απορίες.

Δηλαδή τι; Χρειάζεται βοήθεια η Κιμ; Και γιατί;

Όσο για την κόρη του που έρχεται; Ο Γουεστ είναι ενθουσιασμένος την ιδέα της πατρότητας αλλά για σταθείτε βρε παιδιά!

"Εγώ δεν θέλω να μιλάω στην Αμερική για την οικογένειά μου. Αυτό είναι το δικό μου παιδί. Δεν είναι το παιδί όλης της Αμερικής", δήλωσε ο Κάνιε, ξεχνώντας μάλλον κάτι βασικότατο.

Η γυναίκα με την οποία δηλώνει τόσο ερωτευμένος και περιμένει και το παιδί του, κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά. Πουλάει την προσωπική της ζωή σε κάθε μικρή στιγμή. Και όπως φαίνεται το κάνει και πολύ καλά. Άρα, βρε Κάνιε, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από τον όρο "ριάλιτι σταρ"; Για να σου το εξηγήσουμε δηλαδή…

Ζωή Κίττα