Ο "Στιβ" του Μπέβερλι έγινε στρίπερ. Κανονικός!

11.06.2013
Ο λόγος για τον Ίαν Ζίερινγκ (Ian Ziering) ο οποίος έγινε και επίσημα αρσενικό κουνελάκι. Και το απολαμβάνει τρελά.

Στα 49 (!) του χρόνια, ο ηθοποιός που έγινε διάσημος από τον ρόλο του ως "Στιβ Σάντερς" στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των '90s "Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς" αποφάσισε να κάνει αλλαγή καριέρας πετώντας τα ρούχα του. Και εντυπωσιάζει.

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τα κουνελάκια του Playboy, και τα διάσημα στριπ σόου του "Μουλέν Ρουζ" (Moulin Rouge) και των "Κρέιζι Χορς" (Crazy Horse).

Υπάρχουν όμως και τα "Τσιπεντέιλς" (Chippendales), το αντίπαλον δέος των προηγουμένων στο… αρσενικό τους.

Άντρες γυμνασμένοι και ημίγυμνοι –αρχικά- με το παπιγιόν σήμα καταθέν στο λαιμό, διασκεδάζουν προκαλώντας το κοινό τους –γυναικείο ως επί το πλείστον- με τα κουνήματα και τους κοιλιακούς τους.

Ο Ζίερινγκ, ο οποίος στην προσωπική του ζωή είναι ευτυχισμένα παντρεμένος με την σύζυγο Έριν, με την οποία έχουν δύο κόρες, θα είναι ο επίσημος γκεστ σταρ όλο στα σόου που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Rio All-Suite Hotel and Casino του Λας Βέγκας.

Στην επίσημη πρεμιέρα η εμφάνιση του Ίαν επί σκηνής ξεσήκωσε τα πλήθη, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ ο ίδιος δήλωσε εκστασιασμένος.

"Είστε θεότρελοι", δήλωσε στο κοινό του ο Ζίερινγκ, ο οποίος έχει χτίσει κορμάρα όντως, συμπληρώνοντας ότι όλα αυτά του θυμίζουν την τρέλα του Μπέβερλι "μόνο που τότε δεν μπορούσε να κάνει ό,τι κάνει τώρα".

Μαζί με τη γυμναστική που προφανώς έχει κάνει κατά κόρον ο Ίαν, είναι ολοφάνερο πως ό,τι έχει μάθει από τη συμμετοχή του στο περσινό "Dancing with the stars" του βγήκε σε καλό…

"Μάθε τέχνη κι άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε" ένα πράγμα… Έτσι ακριβώς!

Ζ. Κ.