Με τι έκοψε τις φλέβες της η Πάρις Τζάκσον;

06.06.2013
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson).

Η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της ύστερα από μια περίοδο έντονης πίεσης και φόρτισης –όπως αποκαλύπτουν δικοί της άνθρωποι- αλλά όπως προκύπτει από τις αναφορές των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση "η 15χρονη κοπέλα δεν ήθελε να πεθάνει".

Όπως μεταδίδει το δίκτυο TMZ, η Πάρις είχε αφήσει ένα σημείωμα πριν καταπιεί μεγάλη ποσότητα αντιφλεγμονωδών χαπιών Motrin και προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες της με μπαλτά.

Επίσης το γεγονός ότι η ίδια κάλεσε στην τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για αυτόχειρες αποδεικνύει ότι τελικά δεν ήθελε να πεθάνει, γι' αυτό και ζήτησε βοήθεια.

"Απλά ήθελε να προκαλέσει την προσοχή", υποστηρίζουν αστυνομικές πηγές με ειδίκευση στις αυτοκτονίες. "Ποιος παίρνει Motrin για να αυτοκτονήσει; Άσε που αν είσαι αποφασισμένος να πεθάνεις, δεν τηλεφωνείς για βοήθεια", υποστηρίζουν οι πηγές ενώ πληροφορίες θέλουν τη νεαρά να έχει ακόμη τις αισθήσεις της όταν έφτασε το ασθενοφόρο.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό, η Πάρις αυτή τη στιγμή αναρρώνει ενώ αναμένεται να νοσηλευτεί μερικές μέρες σε ειδική κλινική για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Ζωή Κίττα