Ντάγκλας: Τα "μαζεύει" για το στοματικό -και τη σύζυγο!

06.06.2013
Αφού ξεσήκωσε σάλο χρεώνοντας το στοματικό σεξ για τον καρκίνο του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, το παίρνει… αλλιώς!

Ο Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) διαγνώστηκε με καρκίνο στον λάρυγγα το 2010 –και μάλιστα σε προχωρημένο σημείο- αλλά τελικά βγήκε νικητής.

Τώρα, έχοντας αφήσει πίσω του το "κακό", ο 68χρονος επανήλθε στο θέμα λέγοντας πως για τον καρκίνο του φταίει ο ιός HPV που του μεταδόθηκε μέσω αιδοιολειξίας.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε μεγάλος χαμός και ο Ντάγκλας χρειάστηκε να ανακαλέσει απαντώντας ότι τελικά δεν ξέρει τι προκάλεσε την αρρώστια του. "Αν ήξερα τι προκάλεσε τον καρκίνο μου θα κέρδιζα το βραβείο Νόμπελ", δήλωσε σε πλήθος που τον ρωτούσε σχετικά σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

Το θέμα βέβαια παρουσίασε άλλες προεκτάσεις φτάνοντας εύλογα και στη σύζυγο, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones), η οποία ή του το κόλλησε και φταίει άρρωστη ούσα και η ίδια, ή δεν του το κόλλησε, οπότε τα φόρεσε τα κερατάκια…

Αυτό το κομμάτι της ιστορίας προφανώς δεν το είχε προβλέψει ο Μάικλ –κακώς- και τώρα προσπαθεί να το "μαζέψει" επιστρατεύοντας τη φίλη του, Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters).

Η διάσημη κοσμική δημοσιογράφος είπε στην εκπομπή της ότι ο Ντάγκλας ένιωσε –εκ των υστέρων- ότι όλα όσα είπε μάλλον ρίχνουν το φταίξιμο στη σύζυγό του.

Τονίζοντας, λοιπόν, ότι ο Μάικλ και η Κάθριν είναι πολύ καλοί φίλοι, η Γουόλτερς συνέχισε μεταφέροντας μήνυμα του φίλου της.

"Ο Μάικλ θα ήθελε όλοι να ξέρουν ότι η σύζυγός του, Κάθριν, είναι υγιής. Δεν έχει τον ιό HPV. Δεν ξέρει από πού κόλλησε τον καρκίνο του. Δεν θέλει όλοι να νομίζουν ότι τον κόλλησε από την Κάθριν. Απλά είναι χαρούμενος που του δόθηκε η ευκαιρία να αφυπνίσει τον κόσμο για τον HPV", έλεγε και ξαναέλεγε η Μπάρμπαρα Γουόλτερς, αλλά ως γνωστόν… ό,τι λέγεται δεν ξελέγεται βρε Μάικλ…

Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς... Δεν το έχεις ακούσει το ρητό;

Ζωή Κίττα