Εσώρουχα £3.000 χάρισε ο Μπραντ στην Αντζελίνα

06.06.2013
Γενέθλια είχε πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της διάλεξε να την ντύσει στη… δαντέλα!

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έγινε 38 χρονών και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Παρίσι –σε τρυφερό τετ-α-τετ με τον αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt)- και στο Βερολίνο με όλη την οικογένεια.

Αυτές τις μέρες το διάσημο ζεύγος ταξιδεύει στην Ευρώπη για τις πρεμιέρες της τελευταίας ταινίας του 49χρονου ηθοποιού "World War Z" με το Λονδίνο να ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Τζολί μετά την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε.

Παρόλο που ο ίδιος ο Πιτ αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση "Τι δώρο έκανες στην Αντζελίνα;" θεωρώντας την πληροφορία "ιδιωτικό θέμα", το μυστικό αποκαλύπτεται από πηγές της βρετανικής εφημερίδας "The Sun".

"Εσώρουχα από τη φίρμα Agent Provocateur αλλά και ολόκληρη γκαρνταρόμπα που της διάλεξε η ίδια η σχεδιάστρια του Ιβ Σεν Λοράν, Χάιντι Σλιμέιν (Heidi Slimane) συνολικής αξίας £3.000 δώρισε ο Μπραντ στην Αντζελίνα", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι όλα ήταν απίστευτα σέξι.

"Από τη στιγμή που ανάρρωσε η Αντζι ο Μπραντ δεν… κρατιέται", συνεχίζουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι η Τζολί δεν άντεξε τη συγκίνηση και έβαλε τα κλάματα...

Ζ. Κ.