Γυναίκα της δεκαετίας η Μπέκαμ στο πλευρό του γιου

05.06.2013
Η διάσημη πολύτεκνη μανούλα έκανε δημόσια εμφάνιση με άλλον άντρα στο πλευρό της. Ο πρωτότοκός της, Μπρούκλιν (Brooklyn) αντικατέστησε επάξια τον μπαμπά του.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης για τις Γυναίκες της Χρονιάς που διοργάνωνε το περιοδικό Glamour με κάτι που έμοιαζε έντονα με χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Και όχι χωρίς λόγο…

Αφενός η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο ως η "Γυναίκα της Δεκαετίας", αφετέρου καμάρωνε για τον συνοδό της, που δεν ήταν άλλος από τον μεγάλο γιο της.

Ο Μπρούκλιν πήρε το "βάπτισμα του πυρρός", συνοδεύοντας άξια τη μαμά Βικτόρια ντυμένος κομψότατα και δείχνοντας εμφανώς πιο μεγάλος από τα 14 χρόνια του.

Όσο για τη Βικτόρια; Εκείνη επέλεξε για την περίπτωση ένα μαύρο –φυσικά- σύνολο όχι όμως με τη δική της υπογραφή.

Η φαρδιά παντελόνα και το στράπλες τοπ που φόρεσε η Πος έφερε την υπογραφή της Βελγίδας σχεδιάστριας Margiela, ενώ για να μην ξεχνιόμαστε (!) το τσαντάκι που κρατούσε ήταν από τη δική της συλλογή.

Το μόνο χρώμα που ξεχώριζε στο σύνολό της ήταν το κόκκινο του αίματος που είχε επιλέξει για το προσεγμένο μανικιούρ και πεντικιούρ της, η κυρία Μπέκαμ, η οποία ενδέχεται να είναι έτοιμη για το πέμπτο (!) παιδάκι;

Κατά τα άλλα, ο σύζυγος Ντέιβιντ, αυτό τον καιρό, έχοντας κρεμάσει τα παπούτσια του εξετάζει τις προτάσεις για το μέλλον του που δεν αποκλείεται να τον βρει στη δούλεψη του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt)!

Ζ. Κ.