Ο Μπέκαμ τώρα θα δουλεύει για τον Μπραντ Πιτ;

04.06.2013
Μπορεί ο διάσημος ποδοσφαιριστής να κρέμασε τα παπούτσια του, αλλά χωρίς δουλειά δεν θα μείνει…

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) ολοκλήρωσε πρόσφατα την καριέρα του στα γήπεδα, και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) του πρόσφερε δουλειά ευθύς αμέσως.

Η αποκάλυψε έγινε σε κάποια από τις συνεντεύξεις που έδωσε ο 49χρονος ηθοποιός κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας της τελευταίας του ταινίας "World War Z" όπου έκανε και η σύντροφός του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) την πρώτη της εμφάνιση μετά τη διπλή μαστεκτομή.

"Θέλω ο Ντέιβιντ να μάθει ποδόσφαιρο στα παιδιά μου", παραδέχτηκε ο Πιτ που πιθανότατα να πληρώσει τον Μπέκς με τις γνώσεις του στην υποκριτική. Δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν ότι πολύ σύντομα θα δούμε τον Ντέιβιντ στη μεγάλη οθόνη.

"Έχω συναντήσει τον Ντέιβιντ μερικές φορές και κάθε φορά βρίσκω τα ταλέντα του όλο και πιο εντυπωσιακά", συνέχισε ο Μπραντ δηλώνοντας "φαν" του Μπέκαμ υποστηρίζοντας ότι ο Ντέιβιντ θα μπορούσε να κάνει και στον κινηματογράφο "ό,τι ήθελε".

Ορίστε λοιπόν που ακόμη και εκτός γηπέδων, τον βρίσκει τον δρόμο του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και δεν θα χρειάζεται τη Βικτόρια (Victoria) για να τον συντηρεί.

Ζ. Κ.