Ο Κούτσερ "καψούρεψε" και τα πεθερικά

04.06.2013
Εκτός από τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) φαίνεται ότι ο πρώην σύζυγος της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) κατέκτησε και τους γονείς της.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) αυτό τον καιρό βρίσκεται στο Λονδίνο κάνοντας συντροφιά στην αγαπημένη του που γυρίζει εκεί τη νέα της ταινία "Jupiter Ascending".

Την περασμένη εβδομάδα, το ζεύγος είχε φιλοξενούμενους καθώς οι γονείς της Μίλα επιθύμησαν την κορούλα τους και τους επισκέφτηκαν.

Ήταν η πρώτη φορά που ο 35χρονος ηθοποιός περνούσε λίγο χρόνο μαζί με τα πεθερικά και φαίνεται ότι τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ότι περίμεναν.

Η Ελβίρα (Elvira) και ο Μάρκ (Mark) εντυπωσιάστηκαν από τον Κούτσερ, όπως είχε συμβεί και αντίστροφα όταν η Μίλα γνώρισε τους γονείς του καλού της όταν τους επισκέφτηκαν στο σπίτι τους πριν από μερικούς μήνες.

Τώρα, αφού έχουν πάρει το πρώτο "πράσινο φως" πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να καταστρώνει και τη γνωριμία των δύο οικογενειών με την πρώτη ευκαιρία.

Όλα καλά, αλλά ένα "θεματάκι" παραμένει άλυτο και αυτό είναι το διαζύγιο του Κούτσερ από την πρώην σύζυγο, η οποία δεν φαίνεται να του κάνει εύκολα τη χάρη, παρά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν φουλ ερωτευμένη.

Θέλει χρήματα η Ντέμι και δεν θα ησυχάσει αν δεν τα πάρει.

Ζ. Κ.