Μπέκαμ:Θα κλείσω τη Χάρπερ σε πύργο αλά Ραπουνζέλ

04.06.2013
Αποφασισμένος να προστατέψει την κόρη του από τους πάντες και τα πάντα όσο περισσότερο μπορεί εμφανίστηκε ο διάσημος αθλητής.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα "The Sun" ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) η συζήτηση έφτασε στην εποχή που η Χάρπερ (Harprer) του θα αρχίσει να βγαίνει με αγόρια.

Ούτε να το ακούσει ο μπαμπάς Ντέιβιντ. Έχει μάλιστα και σχέδιο.

Θα βγαίνει η Χάρπερ ραντεβουδάκια λοιπόν;

"Απολύτως όχι. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Θα μένει σαν τη Ραπουνζέλ, ψηλά σε πύργο", απάντησε κατηγορηματικά ο Μπεκς εξηγώντας βέβαια ότι για τους τρεις γιους τους δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική.

"Το να μεγαλώνεις κορίτσι είναι τελείως διαφορετικό από το να μεγαλώνεις αγόρια", συνέχισε ο Ντέιβιντ διευκρινίζοντας βέβαια ότι αυτό δεν σημαίνει ότι αγαπά τη Χάρπερ περισσότερο, όμως –πώς να το κάνουμε;- "τα αγόρια είναι πιο ανεξάρτητα".

Ο Ντέιβιντ πρόσφατα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ύστερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στα γήπεδα όλου του κόσμου και, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, τώρα πια απολαμβάνει όλα τα μικρά πράγματα που είχε στερηθεί.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Ραπουνζέλ ήταν μια πριγκιπόπουλα την οποία είχε κλέψει μια γυναίκα από την κούνια η οποία προσποιούμενη επί χρόνια τη μαμά της την είχε κλείσει σε έναν πολύ ψηλό πύργο στο πουθενά από όπου απαγορευόταν ρητά να βγει γιατί κινδύνευε από τους "κακούς".

Z. Κ.