Γιατί το "γυρίζει" ο Χατζηγιάννης;

31.05.2013
Νέα σεζόν, νέες συνεργασίες κι όπως φαίνεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, "το γυρίζει", αφήνει τις μουσικές σκηές και δείχνει να ακολουθεί τα βήματα της αγαπημένης του Ζέτας αφού ετοιμάζεται να θυσιαστεί για την τέχνη και να δοκιμαστεί και στο θέατρο!

Ο Χατζηγιάννης θα έχει όπως φαίνεται έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο μιούζικαλ «Annie», αποδεχόμενος την σχετική πρόταση που του έκανε η παραγωγή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Για το «Annie» ακούγονται τα ονόματα της Άννα Παναγιωτόπουλου, ενώ άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η κεντρική ηρωίδα, γεγονός που θα έιναι και αυτό μια έκπληξη.

Άρα το ζεύγος Χατζηπούλια θα βρεθεί να "παίζει μπάλα" απέναντι , αφού το Ζετάκι θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Μερικοί Το προτιμούν Καυτό».

Μα τι καλλιτεχνικό αυτό το ζεύγος! Εξάλλου η Μιχάλης το είχε πει:

«Με τη Ζέτα, εκτός από τη σχέση μας, μπορούμε να συναντηθούμε σαν επαγγελματίες, κάνοντας κάτι δημιουργικό και όμορφο, όπως για παράδειγμα ένα μιούζικαλ. Θα ήθελα να κάναμε ένα μιούζικαλ μαζί», είχε πει παλιότερα αλλά για την ώρα θα παίξουν σε διαφορετικές παραστάσεις.