"Όταν σε φιλάει η Αντζελίνα, ξεχνάς πώς σε λένε"

31.05.2013
Ο Ίθαν Χοκ (Ethan Hawke) παραδέχεται δημοσίως ότι η διάσημη ηθοποιός είναι "το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί" του.

Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη, αυτό τον καιρό η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρίσκεται στη δημοσιότητα εξαιτίας της γενναίας απόφασης που πήρε να προβεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή.

Ωστόσο η ζωή δεν σταματά εκεί και ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία "Taking Lives" τη μνημόνευσε για κάποιον τελείως διαφορετικό λόγο.

Ο Χοκ ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Άντι Κοέν (Andy Cohen) και σε κάποιο σημείο έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήσεις θεατών.

"Ποιο ήταν το καλύτερο φιλί σου", ρώτησε ένας από αυτούς και ο Ίθαν, ο οποίος παρεμπιπτόντως υπήρξε παντρεμένος με την Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) δεν δίστασε ούτε λεπτό.

"Με όλο τον σεβασμό –η γυναίκα βρίσκεται στο κέντρο των ΜΜΕ αυτό τον καιρό- το καλύτερο φιλί μου επί οθόνης ήταν με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)", απάντησε ο 42χρονος ηθοποιός, αλλά ο παρουσιαστής ήθελε… λεπτομέρειες: "Μαλακά χείλη, πολλή γλώσσα… τι;;;", ρώτησε ο Κοέν και φυσικά η απάντηση ήρθε επίσης αμέσως.

"Μα είναι σαν να ρωτάς γιατί ήταν μεγαλοφυΐα ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρντ. Η Αντζελίνα Τζολί γεννήθηκε για να 'ψιλοκόβει' τους άντρες, για να τους κάνει αδύναμους. Και όταν σε φιλάει, απλά δεν θυμάσαι πώς σε λένε", ολοκλήρωσε με πάσα ειλικρίνεια ο Ίθαν Χοκ ενώ για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι φήμες ήθελαν τους δύο πρωταγωνιστές να έχουν μεταφέρει το ειδύλλιο και εκτός οθόνης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας το 2003, όταν εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Θέρμαν.
Ζ. Κ.