Οριστικό τέλος για τον γάμο Κοξ & Αρκέτ

30.05.2013
Έναν χρόνο αφού κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου, οι δύο ηθοποιοί είναι πια και επίσημα "πρώην σύζυγοι".

Η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) και ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της ταινίας "Scary Movie", παντρεύτηκαν το 1999 και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2010.

Έχουν μαζί μια κόρη, την 8χρονη Κόκο, νονά της οποίας είναι η κολλητή της 48χρονης σταρ, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).

Ο χωρισμός του ζεύγους έγινε σε πολύ πολύ φιλικά επίπεδα με την Κόρτνεϊ να βρίσκεται στο πλευρό του Ντέιβιντ μέχρι και όταν εκείνος συμμετείχε στο σόου "Dancing with the stars" στο 2011.

"Εκτιμώ τον Ντέιβιντ τώρα περισσότερο από ποτέ", παραδέχτηκε η Κοξ στην Έλεν ντεΤζένερες στις αρχές του χρόνου τονίζοντας όμως πόσο δύσκολο είναι ένα διαζύγιο.

"Δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση. Ξέρεις, ο Ντέιβιντ είναι ο καλύτερός μου φίλος, αλλά και οι δύο μεγαλώσαμε και αλλάξαμε. Νομίζω ότι τώρα εκτιμούμε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Εγώ σίγουρα, δηλαδή. Ελπίζω το ίδιο και εκείνος", εξήγησε με μια έντονη δόση ανασφάλειας η Κόρτνεϊ που, σύμφωνα με πολλούς, δεν θα χώριζε ποτέ, ό,τι και να της έκανε ο Αρκέτ.

Για την ιστορία, από τον χωρισμό τους και μετά, εκείνη παραμένει μόνη ενώ εκείνος έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της δημοσιογράφου Κριστίνα ΜακΛάρτι (Christina McLarty).

Ζ. Κ.