Άνιστον: Να πώς έγινε κορμάρα-στριπτιτζού

30.05.2013
Λίγο καιρό πριν γίνει νυφούλα –ή/και μανούλα- η διάσημη ηθοποιός τα "πέταξε" όλα και άρπαξε τον… στύλο εντυπωσιάζοντας με το σώμα της. Δες πώς τα κατάφερε.

Στην τελευταία της ταινία με τίτλο "We're the Millers" η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) παίζει "μία στριπτιτζού με καρδιά από χρυσάφι", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, και ένα σώμα που "τα σπάει"!

Ήδη από το τρέιλερ και τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι προφανές ότι η 44χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ έχει "κάνει" κάτι –πιο έντονα από παλιά. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η Τζεν υπήρξε ανέκαθες πολύ αυστηρή στο πρόγραμμα άθλησής της.

Η Άνιστον είναι εδώ και χρόνια φαν της Yogalosophy, ενός υβριδίου γιόγκα και ειδικών ασκήσεων γυμναστικής, που έχει ως βάση τη φιλοσοφία του ότι "Για να έχεις το σώμα που επιθυμείς, πρέπει να αγαπήσεις το σώμα που έχεις ήδη".

Δασκάλα της ηθοποιού η Μάντι Ίνγμπερ (Mandy Ingber), στην οποία, όπως υποστηρίζει η ίδια, χρωστά πολλά περισσότερα από τη φόρμα της.

Μάθε τα πάντα για τη Yogalosophy και δες την Τζένιφερ να κάνει ασκήσεις μαζί με τη δασκάλα της κάνοντας κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.

Ζ. Κ.