Ζιζέλ: αυτό το κορμί γέννησε πριν από δύο μήνες!

30.05.2013
Στα 32 της χρόνια η βραζιλιάνα καλλονή έχει βαλθεί θα μας τρελάνει ποζάροντας άψογη και σέξι δύο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) γέννησε την κορούλα της, Βίβιαν (Vivian) τον περασμένο Δεκέμβριο και η φωτογράφηση που αυτό τον μήνα κοσμεί το εξώφυλλο –και το πλούσιο εντιτόριαλ- της βραζιλιάνικης Vogue με την υπογραφή του Μάριο Τεστίνο πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο!

Όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι, το σώμα της απλά… δεν υπάρχει –για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση της καθομιλουμένης.

Ο διάσημος φωτογράφος απαθανάτισε τη σέξι μανούλα σε άγριες πόζες με το λαδωμένο κορμί της να εντυπωσιάζει για την κομψή γράμμωσή του.

Η Ζιζέλ και ο σύζυγός της, Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) αποτελούν ένα από τα πιο ισχυρά -και πλούσια- ζευγάρια της σόουμπιζ παγκοσμίως και εκτός από τη Βίβιαν έχουν μαζί τον 3χρονο Μπέντζαμιν.

Όσο για το πώς κρατιέται σε φόρμα. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Ζιζέλ, έκανε γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα μέχρι και τρεις μέρες πριν γεννήσει, οπότε… έτσι εξηγείται.

Ζ. Κ.