Έμα Γουάτσον: "Είμαι η απόλυτη απάτη"

30.05.2013
Τρομερά ανασφαλής και ανεπαρκής νιώθει η 23χρονη ηθοποιός, η οποία παραδέχεται ότι "όπου να' ναι όλοι θα καταλάβουν ότι είναι μια… απατεώνισσα".

Η Έμα Γουάτσον (Emma Watson) έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Ερμιόνης στις ταινίες του Χάρι Πότερ και από τη στιγμή που αυτές έκλεισαν τον κύκλο τους, εκείνη προσπαθεί με νύχια και με δόντια "να αποδεσμευτεί".

Ωστόσο, όπως παραδέχεται η ίδια "νιώθει ανεπαρκής για τις ικανότητές της".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Rookie" η Έμα αποκάλυψε από τι πάσχει: "Ονομάζεται το σύνδρομο του απατεώνα. Όσο καλύτερα τα πηγαίνω, τόσο πιο ανεπαρκής νιώθω καθώς αισθάνομαι ότι από στιγμή σε στιγμή κάποιος θα ανακαλύψει ότι είμαι μια απόλυτη απάτη και ότι δεν μου αξίζει ο,τιδήποτε και αν καταφέρω".

"Μετά τον Χάρι Πότερ δεν ένιωθα καμία σιγουριά για τον εαυτό μου ως ηθοποιός", συνέχισε η Γουάτσον συμπληρώνοντας όμως πως τώρα πια έχει βελτιωθεί αρκετά.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της νεαρής ηθοποιού ήταν στις Κάννες όπου παρουσιάστηκε η ταινία της Σοφίας Κόπολα, όπου πρωταγωνιστεί, με τίτλο "The Bling Ring" (δες το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)
Ζ. Κ.