Μπέκαμ: δηλαδή τώρα θα τον συντηρεί η Βικτόρια;

17.05.2013
Τη μεγάλη απόφαση της αποχώρησης πήρε ο διάσημος ποδοσφαιριστής ο οποίος ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την ενεργό δράση.

Ύστερα από 20 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα γήπεδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) αποφάσισε να αποσυρθεί αμέσως μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου παίζει τους τελευταίους μήνες, παρά το γεγονός ότι η γαλλική ομάδα του έκανε πρόταση να το ανανεώσει.

Ο Μπέκς –όπως είναι γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους- εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του καθώς του δίνεται η ευκαιρία να αποχωρήσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο, δίνοντας τα εύσημα στην ομάδα του που ουσιαστικά έχει ήδη κατακτήσει το φετινό κύπελλο.

"Θέλω να ευχαριστήσω την Παρί Σεν Ζερμέν που μου δίνει την δυνατότητα να συνεχίσω αλλά νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω το ποδόσφαιρο, παίζοντας στο πιο υψηλό επίπεδο", δήλωσε ο 38χρονος Βρετανός άσσος.

"Αν μου έλεγες όταν ήμουν μικρό παιδί ότι θα είχα παίξει κερδίζοντας τρόπαια με την αγαπημένη μου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ότι υπερήφανα θα ήμουν αρχηγός στην εθνική Αγγλίας με περισσότερες από 100 συμμετοχές και ότι θα έπαιζα σε μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου (Ρεάλ, Μίλαν, Παρί ΣΖ & LA Galaxy), τότε θα σου έλεγα πως αυτό είναι φαντασία. Είμαι τυχερός που πραγματοποίησα αυτά τα όνειρα", συνέχισε ο Μπέκαμ ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο πρώτος Άγγλος που κατακτά πρωτάθλημα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Λος Άντζελες Γκάλαξι (ΗΠΑ) και Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία).

Όσο για τα σχέδιά του; Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις του, ο Ντέιβιντ θα πάει στη Λονδίνο, όπου τους τελευταίους μήνες μένει μόνιμα η οικογένειά του.

Και εκεί φυσικά προκύπτει και το ζήτημα, το οποίο φυσικά δεν είναι βιοποριστικό, καθότι τόσο ο Ντέιβιντ, όσο και η σύζυγος Βικτόρια (Victoria) έχουν ένα σωρό ακόμη άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, αλλά όσο να' ναι, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή των Μπέκαμ.

Ζ. Κ.