Όταν η Αντζελίνα πόζαρε για τον Μπραντ

15.05.2013
Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη της ίδιας της σταρ ότι υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή θυμόμαστε την απίθανη σειρά φωτογραφιών που είχαν δημοσιευτεί το 2008 στο περιοδικό "W". Πίσω από τον φακό ο διάσημος σύντροφός της.

"Ως μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο –και για πολλούς η ομορφότερη- η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχει ποζάρει για εκατοντάδες φωτογράφους. Όμως τι συμβαίνει όταν ο άντρας πίσω από τον φακό είναι ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt);"

Αυτό ήταν το αρχικό κόνσεπτ όπως είχε δημοσιευτεί στο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού που φιλοξένησε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της φωτογράφησης που κατέγραψε με τον ωραιότερο τρόπο μια εβδομάδα από τη ζωή του διάσημου ζευγαριού και της οικογένειάς τους στο σπίτι τους στη Νότια Γαλλία.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, καθώς η ιδιαίτερα προσωπική σχέση που έχει το ζεύγος είναι εμφανής ακόμη και στο παραμικρό βλέμμα.

Να θυμίσουμε ότι η 37χρονη σταρ αποφάσισε να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή για καθαρά προληπτικούς λόγους μόλις οι γιατροί της την ενημέρωσαν ότι είχε 87% πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο του μαστού και 50% των ωοθηκών. Με δεδομένο ότι η Αντζελίνα έχασε τη μητέρα της από την ασθένεια, θεώρησε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ήταν η μοναδική που θα μπορούσε να πάρει για την ίδια και την οικογένειά της.

Τώρα το ποσοστό -για τον καρκίνο του μαστού, εννοείται- έχει πέσει κάτω από τα 5%, οπότε αυτό και μόνο είναι μια μεγάλη νίκη.

Ζωή Κίττα