Κιμ Καρντάσιαν: "Απλά φοράω ό,τι μου μπαίνει"

15.05.2013
Από την ώρα που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της τα σχόλια για τις στυλιστικές επιλογές της δεν είναι και τα καλύτερα. Τώρα η ίδια επιχειρεί να τις υπερασπιστεί.

Μιλώντας στο περιοδικό "Grazia" η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αποκάλυψε πόσο παλεύει να διατηρήσει την σιγουριά τον εαυτό της όσο περισσότερο πλησιάζει στην ημερομηνία της γέννας, εξηγώντας γιατί ντύνεται όπως ντύνεται. Δηλαδή τόσο… ασφυκτικά!

"Έτσι ντυνόμουν πάντα και τώρα απλά φοράω ό,τι μου κάνει", παραδέχτηκε η 32χρονη μέλλουσα μανούλα ενώ στην ερώτηση αν νιώθει σίγουρη για το σώμα της που αλλάζει απάντησε μονολεκτικά και κάθετα: "Όχι".

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Κιμ αποκάλυψε ότι εφόσον αναγκάστηκε να αποχωριστεί τα λατρεμένα της ψηλοτάκουνα επειδή "τα πόδια της πρήστηκαν σε υπερβολικό βαθμό", έχει ήδη παραγγείλει ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με μυτερή μύτη για να αλλάξει στυλ.

Κατά τα άλλα, η Κιμ σήμερα θα πρέπει να περνά τη μέρα της παρηγορώντας τον αγαπημένο της Κάνιε Γουεστ (Kanye West) ο οποίος είδε τη Λαμποργκίνι του να γίνεται παλιοσίδερα στην πύλη του σπιτιού της.

Ζ. Κ.