Άνιστον: ανέβαλε τον γάμο για να γίνει μάνα

15.05.2013
Τα κουφέτα φαίνεται ότι θα αργήσουν λίγο για τη διάσημη σταρ που λέγεται ότι θυσιάζει την κουλούρα για τη μητρότητα.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είπε το "Ναι" στον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και από εκείνη τη στιγμή οι φήμες για τον γάμο τους έχουν οργιάσει.

Οι πιο πρόσφατες ήθελαν το διάσημο ζεύγος να παντρεύεται τον Απρίλιο αλλά καθότι έχουμε ήδη Μάιο και γάμος δεν υπήρξε αρχίσαμε να ψάχνουμε το γιατί.

Έτσι, αφού έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα περί ασυμφωνίας στο πού, το πότε, αλλά και το πώς του μυστηρίου, έρχονται νέα δεδομένα να δώσουν άλλη εξήγηση.

Ύστερα από την πρόσφατη εμφάνιση της 44χρονης σταρ με σημάδια από βεντούζες στην πλάτη της και τη φημολογία που την ήθελε να ακολουθεί εναλλακτικές ασιατικές πρακτικές ώστε να καταφέρει να μείνει έγκυος, έρχεται και το "κερασάκι στην τούρτα".

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Now" η Τζεν έχει όντως ξεκινήσει μια σειρά κινεζικών θεραπειών που σχετίζονται με τη γονιμότητα και οι ειδικοί τη συμβούλεψαν να αφήσει για λίγο τον γάμο αν θέλει αποτελέσματα καθώς το άγχος των προετοιμασιών θα μειώσουν στα σίγουρα τις πιθανότητες επιτυχίας.

Έτσι, χωρίς να το σκεφτεί στιγμή, η Άνιστον λέγεται ότι όντως ανέβαλλε τον γάμο, με τη σύμφωνη γνώμη του Θερού πάντα, καθώς το να γίνουν γονείς είναι προτεραιότητα και των δύο.

Ζ. Κ.