Ποια σέξι ηθοποιός καλοβλέπει τις... γυναίκες;

14.05.2013
Ύστερα από δύο σχέσεις με συναδέλφους της, η Ζόε Σαλντάνα (Zoe Saldana) μάλλον κλείνει το κεφάλαιο αυτό με συνοπτικές διαδικασίες ανοίγοντας τα μάτια της προς άλλες... κατευθύνσεις.

Η 34χρονη ηθοποιός έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο τρισδιάστατο Avatar και τα τελευταία χρόνια -επί προσωπικού- την είδαμε στο πλευρό του γόη Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper). Πριν από αυτό, ήταν επί τρία χρόνια ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Κιθ Μπρίτον (Keith Britton).

Ποζάροντας πολύ προκλητικά για το περιοδικό "Allure", η ηθοποιός υπονόησε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο άνθρωπος με τον οποίο θα στεριώσει ενδέχεται να μην είναι και άντρας...

"Μπορεί να καταλήξω με γυναίκα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Τόσο ανδρόγυνη είμαι", ξεκαθάρισε με πάθος η Ζόε τονίζοντας ότι με τους ηθοποιούς "τελείωσε πια. Το έχει δει το έργο".

"Αν έχω κάτι καλό για μένα μπροστά μου, δεν έχει σημασία αν πρόκειται για άνθρωπο ή για παπούτσια. Δεν θα ψάξω για άλλο", εξήγησε η Σαλντάνα τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ανώριμο και ανασφαλές.

"Ξέρω τι θέλω και το κυνηγώ", υποστήριξε η ηθοποιός προσθέτοντας πόση σημασία έχει να είσαι λογικός με τον εαυτό σου...

Ζ. Κ.