Ηλιάδη: Ερωτευμένη με νεαρό ποδοσφαιριστή;

09.05.2013
Νέος έρωτας με πολλές, πολλές καρδούλες φαίνεται ότι μπήκε στη ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Και ως φαίνεται ο νέος έρωτας της αοιδού, βρήκε κατευθείαν δίχτυα στην καρδιά της αφού πρόκειται για τον Σάββα Γκέντσογλου! Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί διαδικτυακά το ενδιαφέρον της Ηλιαδη.

Οι δυο τους συχνά πυκνά μιλάνε μέσω Twitter και τα ερωτικά υπονοούμενα πάνε κι έρχονται. Την τελευταία φορά, ο 23χρονος παίκτης ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της Ηλιάδη με το σχόλιο «Αν είσαι ένα αστέρι» κι εκείνη από κάτω τον γέμισε με καρδούλες!

Στη συνέχεια, πόσταρε στο δικό της προφίλ φωτογραφία του Γκέντσογλου σχολιάζοντας.... «αναπόφευκτο»! Τώρα, αν εννοούσε «αναπόφευκτο» το μοιραίο ή είναι αναπόφευκτο ότι η ίδια είναι αστέρι, δεν το γνωρίζουμε. Αλλά αν κρίνουμε από τις καρδούλες που συνέχεια πόσταρε, μάλλον κλίνουμε προς την πρώτη εκδοχή.

Πάντως, Ηλιάδη και Γκέντσογλου για την ώρα, μόνο τα τιτιβίζουν, αφού εκείνος βρίσκεται στην Ιταλία λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τώρα όμως που θα έρθει για καλοκαίρι στην Ελλάδα, θα τα πουν και... Live. Και πλέον θα είμαστε σίγουροι για το... αναπόφευκτο!