Μπαμπάς Κέιτι Πέρι: η κόρη μου είναι ο "διάολος"

02.05.2013
Επίθεση εκ των έσω δέχτηκε η διάσημη τραγουδίστρια που άκουσε τον ίδιο τον πατέρα της να τη "στολίζει" και να "προσεύχεται για εκείνη".

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) μεγάλωσε σε ένα άκρως θρησκευούμενο περιβάλλον καθώς και οι δύο γονείς της υπήρξαν πάστορες.

Ο Κιθ (Keith) και η Μάρι Χάτσον (Mary Hudson) έχουν από χρόνια "πρόβλημα" με την καριέρα της κόρης τους. Ή ίσως έτσι λένε...

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", ο κύριος Χάντσον είπε πρόσφατα σε κήρυγμα που έκανε στο ποίμνιό του στο Σάντα Φε Σπρινγκς ότι "προσεύχεται για την Κέιτι" ενώ τους ζήτησε να κάνουν το ίδιο

Μάλιστα σε βίντεο που έπεσε στα χέρια της εφημερίδας ο μπαμπάς της Κέιτι ακούγεται να αποκαλεί την κόρη του "παιδί διάολο".

"Ρωτούν πως μπορώ να διδάσκω όταν παράγω ένα κορίτσι που τραγουδά για το φιλί που έδωσε σε άλλο κορίτσι", τόνισε σε κάποιο σημείο ο πάστορας ενώ συμπλήρωσε την ανησυχία που έχει για τη γενιά της κόρης του, όπως την παρακολούθησε από κοντά σε συναυλία της.

Προς το παρόν η Κέιτι Πέρι δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση, όμως καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο ενδέχεται η τραγουδίστρια να δέχεται τις ανάλογες κινήσεις ως προσπάθειες των γονιών της για το δικό τους προσωπικό μερίδιο στη δημοσιότητα. Οπότε... κάνει υπομονή.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τραγούδι όπου η Κέιτι παραδέχεται ότι φίλησε ένα κορίτσι -και της άρεσε: "I Kissed a girl -and I liked it".

Ζ. Κ .