"Η Γουίδερσπουν δεν έχει επαφή με το περιβάλλον"

02.05.2013
Μερικά όχι και τόσο ευχάριστα σχόλια βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση της διάσημης ηθοποιού με την πραγματικότητα.

Με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) με την αστυνομία, προέκυψαν στοιχεία που υποστηρίζουν ότι "ζει διπλή ζωή".

Η 37χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύζυγός της, Τζιμ Τοθ (Jim Toth) συνελήφθησαν πρόσφατα από την αστυνομία της Ατλάντα έχοντας πιει πολύ και οι δίκη τους έχει οριστεί για τις 22 Μαΐου.

Όπως αποκαλύπτει "άνθρωπος που ξέρει" στο περιοδικό "People", παρά το γεγονός ότι εδώ και δύο δεκαετίες η εικόνα της Ρις που βγαίνει προς τα έξω είναι μια τελείως "καθαρή και προσεγμένη στα όλα της", η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

"Την ανακάλυψαν σε πολύ μικρή ηλικία, έμεινε έγκυος και παντρεύτηκε πολύ νέα και ακόμη δεν έχει μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα", υποστηρίζει η πηγή τονίζοντας ότι για τη Γουίδερσπουν, η δημόσια και η ιδιωτική εικόνα της είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα.

Όσο για τον καινούριο σύζυγό της; Ούτε και από εκεί τα νέα είναι πολύ ευχάριστα καθώς λέγεται ότι ο Τοθ έχει αλλάξει πολύ τον τελευταίο χρόνο και δεν είναι κανείς ευχαριστημένος.

"Ο Τζιμ φωνάζει πολύ και γίνεται αντιπαθητικός όταν πίνει, ενώ φέρνει τη Ρις σε πολύ δύσκολη θέση", συνεχίζει η πηγή εκφράζοντας επιπλέον ανησυχία για το μέλλον και του γάμου της ηθοποιού.

Ζ. Κ.