Οι απαιτήσεις του Ματέο από τους παπαράτσι

30.04.2013
Τώρα που το καλοκαιράκι έρχεται, οι εξορμήσεις της Ελένης και του Ματέο στην Άνδρο γίνονται σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση.

Το ζευγάρι, όμως, είτε το θέλει είτε δεν το θέλει το "ακολουθούν" παπαράτσι, οι οποίοι προσπαθούν να το αποθανατίσουν σε κάποια προσωπική τους στιγμή δεδομένου ότι η Ελένη "πουλάει" κι ο κόσμος θέλει να τη βλέπει και στις προσωπικές της στιγμές.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να δήλωσε πρόσφατα ότι αυτό το κυνηγητό την έχει κουράσει και γι’ αυτό αποφάσισε να ανεβάζει εκείνη φωτογραφίες στο Twitter από την καθημερινότητά της για να απαλλάξει τους παπαράτσι, φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι κι η μόνη.

Όπως είδαμε σήμερα το πρωί στο Πρωινό Mou, ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος έστειλε επιστολή στα περιοδικά, ζητώντας από τους φωτογράφους να μη φωτογραφίζουν το συγκρότημά του στα Άχλα επειδή οι πελάτες του ενοχλούνται κι έχουν κάνει παράπονα.

Μάλιστα, εκτός από τους παραθεριστές κι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν οικόπεδα στα Άχλα, έχουν παραπονεθεί στην Αστυνομία ότι οι φωτογράφοι καταπατούν τις εκτάσεις τους προκειμένου να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη, οι κάτοικοι της Άνδρου δεν επιθυμούν την πολλή δημοσιότητα. Μένει να δούμε τι θα γίνει στο προσεχές διάστημα αφού ακόμα το καλοκαίρι δεν έχει καν αρχίσει...

Ν.Ε.