Συναγερμός: Ο Κάνιε απήγαγε την Κιμ!

30.04.2013
Τα νέα που έρχονται από Μύκονο σχετικά με τη διάσημη έγκυο της οικογένειας Καρντάσιαν (Kardashian) είναι καταιγιστικά.

Από την περασμένη Πέμπτη που έχει φτάσει στην Ελλάδα το διάσημο ριαλιτόσογο, η καρδιά της "κοινωνικής πληροφόρησης" χτυπά στη Μύκονο, όπου είναι και η βάση τους μέχρι τις 2 Μαΐου.

Παρά τα κολακευτικά σχόλια που γεμίζουν το Twitter τους οι αδελφές Καρντάσιαν, οι φήμες θέλουν την Κιμ (Kim) και την Κλόε (Khloe) μέχρι και δυστυχισμένες γιατί περνούν τόσες μέρες μακριά από τους άντρες τους –που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ακολούθησαν τη φαμίλια σε αυτό τους το ταξίδι.

Τελευταίες πληροφορίες του RadarOnLine, όμως, αναφέρουν ότι από το ίδιο στερητικό πάσχει και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West), ο οποίος λέγεται ότι δεν άντεξε άλλο και έστειλε ιδιωτικό τζετ στη Μύκονο να απαγάγει την καλή του.

Έτσι, σύμφωνα με το σάιτ, η Κιμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι (!) όπου περνά ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο της.

Τώρα, το ότι η 32χρονη σταρ βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης προφανώς δεν γίνεται αντιληπτό ως "θέμα" από κανέναν. Τα πήγαινε-έλα της εγκυμονούσας Κιμ πάνω από τον Ατλαντικό προφανώς δεν ανησυχούν ούτε την ίδια, ούτε τους δικούς της, ούτε τον γιατρό της. Μακάρι να είναι όλα τόσο απλά…

Ζ. Κ.