Κράζουν την Πάλτροου για τον τίτλο "ομορφιάς"

25.04.2013
Φέτος είναι η χρονιά της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιούς η οποία "κατακτά" τις λίστες τη μια μετά την άλλη, όσο αντιφατικές και αν είναι αυτές μεταξύ τους.

Δεν πέρασε μια εβδομάδα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) είναι "η πιο μισητή σταρ της σόουμπιζ" και χθες οι αναγνώστες του περιοδικού "People" της χάρισαν τον τίτλο της "πιο όμορφης γυναίκας για το 2013", τονίζοντας το "κλασσικό της λουκ".

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν συμφωνεί με τα αποτελέσματα και μέσω Twitter εξέφρασε τις αντιρρήσεις του με κάθε δυνατό τρόπο.

"Αν η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο εγώ είμαι δέκα φορές ολυμπιονίκης και πιλότος στο Top Gun", έγραφε ένα έξαλλο τιτίτβισμα ενώ και η ίδια η 40χρονη σταρ δήλωσε τελείως ξαφνιασμένη από τη διάκριση.

Στην επίμαχη λίστα, παρεμπιπτόντως, η Γκουίνεθ "έφαγε λάχανο" κουκλάρες όπως η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence), η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried) ή ακόμη και η Μπιγιονσέ (Beyonce) η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο πέρσι.

Ζ. Κ.